Official TISSNET 2022 Preparation | TISS Mumbai HRM & LR

Holla Aspirants!! The new thread for all your admission queries for the procedure of 2019-2021 is updated. Get started with all your buzzing thoughts and queries in the new thread. PFA the link to join the group. https://www.pagalguy.com/discussions/officiallbsim-admission-2019-2021-pagalguy-5080684345950208 Good Luck!

Hi Aspirants, Today marks the 50th day of Quiztopia. As the exams are nearing, be more focused. Trust me, even if you start your preparations seriously from today, you can make it. Don’t worry about your past like academics which you can’t change. Work hard for a better future. All the very best!! Answers to Quiz 49. Q.1 Ans. C. Q.2 Ans. C. Q.3 Ans. A. Answers for Quiz 50 will be posted tomorrow evening. Stay Tuned!!! #Quiztopia #TISSNET2019

Hi Aspirants, Answers to Quiz 50. Q.1 Ans. D. Q.2 Ans. B. Q.3 Ans. C. And here comes Quiz 51. Answers will be posted tomorrow evening. Stay Tuned!!! #Quiztopia #TISSNET2019

#TISS GK

Dear Aspirants, We hope your preparation must be going in full swing!!! Answers to Quiz 51. Q.1 Ans. A. Q.2 Ans. A. Q.3 Ans. B. And here comes Quiz 52. Answers will be posted tomorrow evening. Stay Tuned!!! #Quiztopia #TISSNET2019

#tiss gk 

Hi Aspirants, I read this quote in Quora today and thought it was worth sharing- "Accept what is, let go of what was, and have faith in what will be". Answers to Quiz 52. Q.1 Ans. B. GATT Q.2 Ans. D. Samsung Q.3 Ans. B. M.S Swaminathan And here comes Quiz 53. Answers will be posted tomorrow evening. Stay Tuned!!! #Quiztopia #TISSNET2019

Hiii Aspirants, Answers to Quiz 53. Q.1 Ans. B. Q.2 Ans. B. Q.3 Ans. B. And here comes Quiz 54. Answers will be posted tomorrow evening. Stay Tuned!!! #Quiztopia #TISSNET2019

"Alone we can do so little; together we can do so much." - Helen Keller. 

TISS Mumbai, HRM&LR is proud to launch "Chat with TISSians 3.0" where we will come and meet you in your respective cities over candid conversations and honest reflections about #LifeAtTISS. 

We invite all the TISSNET'2019 aspirants to join us as it is indeed time to boost your preparation and get your queries solved! It's time to fly. 

Dear Aspirants! Fasten your seat belts! We shall see you soon! #TISSNET2019 #ChatwithTISSians3.0 #CityMeets

 

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2184574041864272&id=1486103118378038

Hi Aspirants, As some of you are posting the answers in lightning speed(of course it's a very good thing, keep going), question 2 might hold you back for a moment. Let's see who gets all the 3 right first today! Answers to Quiz 54. Q.1 Ans. B. Q.2 Ans. C. Q.3 Ans. B. Answers to Quiz 55 will be posted tomorrow evening. Stay Tuned!!! #Quiztopia #TISSNET2019

Dear Aspirants, We hope your preparation must be going in full swing!!! Answers to Quiz 55. Q.1 Ans. C. Q.2 Ans. B. Q.3 Ans. D. And here comes Quiz 56. Answers will be posted tomorrow evening. Stay Tuned!!! #Quiztopia #TISSNET2019

  

Dear Aspirants!
 

'Chat With TISSians 3.0' is coming to meet you in PANTNAGAR!
 

Here is your chance to have a tete-a-tete with the students and alumni of HRM&LR, TISS Mumbai; and get to know all about the coveted course and#LifeAtTISS!
 

Join us and strengthen your chances of getting the#TicketToTISS!
 

Please fill the following form to fill the registration:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd3rPM3BgCp5J7rTzSjZXefUKDZawFVpCm75qd9rSWyM_k4zQ/viewform?usp=sf_link

 

Looking forward to meeting you all!

Hi Aspirants, "The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams". - Eleanor Roosevelt Answers to Quiz 56. Q.1 Ans. C. Q.2 Ans. B. Q.3 Ans. C. And here comes Quiz 57. Answers will be posted tomorrow evening. Stay Tuned!!! #Quiztopia #TISSNET2019

May the Good emerge victorious over Evil, today & forever


TISS Mumbai,HRM & LR extends it's heartiest wishes on the occasion of Dussehra. May this Dussehra bring you loads of joy, success and prosperity.

 

Dear Aspirants!

'Chat With TISSians 3.0' is coming to meet you in VIZAG!

Here is your chance to have a tete-a-tete with the students and alumni of HRM&LR, TISS Mumbai; and get to know all about the coveted course and #LifeAtTISS!


Join us and strengthen your chances of getting the #TicketToTISS!


Please fill the following form to confirm registration:
https://docs.google.com/…/107mkMKITKRieuw9A1AvMA-AoHh…/edit…


Looking forward to meeting you all!

Dear Aspirants, We hope your preparation must be going in full swing!!! Answers to Quiz 57. Q.1 Ans. C. Q.2 Ans. D. Q.3 Ans. C. And here comes Quiz 58. Answers will be posted tomorrow evening. Stay Tuned!!! #Quiztopia #TISSNET2019

 Dear Aspirants!

'Chat With TISSians 3.0' is coming to meet you in DEHRADUN!

Here is your chance to have a tete-a-tete with the students and alumni of TISS Mumbai,HRM & LR and get to know all about the coveted course and#LifeAtTISS!

Join us and strengthen your chances of getting the#TicketToTISS!

Please fill the following form to confirm registration:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfK_bKY2DRt6D2q6bfPth4ryPJGJDaFTrI2rAbM5Yw21b8qLg/viewform?usp=sf_link


Looking forward to meeting you all! 

Dear Aspirants, We hope your preparation must be going in full swing!!! Answers to Quiz 58. Q.1 Ans. A. Q.2 Ans. B. Q.3 Ans. C. And here comes Quiz 59. Answers will be posted tomorrow evening. Stay Tuned!!! #Quiztopia #TISSNET2019

#tiss gk

Dear Aspirants!


'Chat With TISSians 3.0' is coming to meet you in CHENNAI !


Here is your chance to have a tete-a-tete with the students and alumni of TISS Mumbai,HRM & LR and get to know all about the coveted course and #LifeAtTISS!


Join us and strengthen your chances of getting the #TicketToTISS!


Please fill the following form to confirm registration:

https://docs.google.com/forms/d/1bYo6YEOReJxdESrjfY4Fi7lBYS24t6d8ur0vungntm0/edit?ts=5bc86432


Looking forward to meeting you all!