#TISS GK
Dear Aspirants, We hope your preparation must be going in full swing!!! Answers to Quiz 18. Q.1 Ans. B. Bhubaneshwar Q.2 Ans. C. MCX Q.3 Ans. C. India And here comes Quiz 19 which is exclusively based on ANTONYMS. Answers will be posted tomorrow evening. Stay Tuned!!! #Quiztopia #TISSNET2019
#TISS GK
Dear Aspirants, We hope your preparation must be going in full swing!!! Answers to Quiz 19. Q.1 Ans. A. Active Q.2 Ans. C. Possess Q.3 Ans. A. Influx And here comes Quiz 20 which is exclusively based on SYNONYMS. Answers will be posted tomorrow evening. Stay Tuned!!! #Quiztopia #TISSNET2019
Please provide me a preview of syllabus asked in TISSNET...!!!
Dear Aspirants, We hope your preparation must be going in full swing!!! Answers to Quiz 21. Q.1 Ans. A. Opening Q.2 Ans. C. Clever Q.3 Ans. C. Accuse And here comes Quiz 22 which is exclusively based on SYNONYMS. Answers will be posted tomorrow evening. Stay Tuned!!! #Quiztopia #TISSNET2019
Dear Aspirants, We hope your preparation must be going in full swing!!! Answers to Quiz 22. Q.1 Ans. A. Complain Q.2 Ans. A. Maraud Q.3 Ans. A. Dreamy And here comes Quiz 23. Answers will be posted tomorrow evening. Stay Tuned!!! #Quiztopia #TISSNET2019
Dear Aspirants, We hope your preparation must be going in full swing!!! Answers to Quiz 23. Q.1 Ans. C. Madhya Pradesh Q.2 Ans. D. Uttar Pradesh Q.3 Ans. A. OBC And here comes Quiz 24. Answers will be posted tomorrow evening. Stay Tuned!!! #Quiztopia #TISSNET2019
#TISS GK
#TISS GK
Dear Aspirants, We hope your preparation must be going in full swing!!! Answers to Quiz 25. Q.1 Ans. C. Indian Ocean Q.2 Ans. A. HDFC ERGO General Insurance Company Q.3 Ans. A. Nepal And here comes Quiz 26. Answers will be posted tomorrow evening. Stay Tuned!!! #Quiztopia #TISSNET2019
Dear Aspirants, We hope your preparation must be going in full swing!!! Answers to Quiz 24. Q.1 Ans. C. Rani Rampal Q.2 Ans. A. Mark Read Q.3 Ans. C. Rajasthan And here comes Quiz 25. Answers will be posted tomorrow evening. Stay Tuned!!! #Quiztopia #TISSNET2019
RC Tricks Live Class Re1/- Only Course Name - *Solving RC's through Smart tricks for CAT 2018* Search on Google: Unacademy Plus educator: Bhagyashree Ghosh Enrolment start time - 12 Noon on 8th September 2018 Enrolment close time - 1:30 PM on 8th September 2018 No. of Seats - 400 Live Class - *10th September 2018, 06:00 PM to 07:00 PM* Genuine hai, You can Google everything!
Dear Aspirants, We hope your preparation must be going in full swing!!! Answers to Quiz 26. Q.1 Ans. D. Khangechendzonga Biosphere Reserve Q.2 Ans. A. C.K Mishra Committee Q.3 Ans. D. Gobindobhog Rice And here comes Quiz 27. Answers will be posted tomorrow evening. Stay Tuned!!! #Quiztopia #TISSNET2019
#TISS GK
Dear Aspirants, We hope your preparation must be going in full swing!!! Answers to Quiz 27. Q.1 Ans. C. Banking Regulation Act Q.2 Ans. D. Japan Q.3 Ans. A. Go Further with Food And here comes Quiz 28. Answers will be posted tomorrow evening. Stay Tuned!!! #Quiztopia #TISSNET2019
hi all,
how to prepare for tiss gk ?
#TISS GK
Dear Aspirants, We hope your preparation must be going in full swing!!! Answers to Quiz 28. Q.1 Ans. B. Mary Kom Q.2 Ans. B. UAE Q.3 Ans. B. Dr. Poonam Khetrapal Singh And here comes Quiz 29. Answers will be posted tomorrow evening. Stay Tuned!!! #Quiztopia #TISSNET2019
#TISS GK