Official TISSNET 2022 Preparation | TISS Mumbai HRM & LR

Finally, the wait is over. TISSNET2019 application forms are out. Please find below the link to apply. https://appln.tiss.edu #TISSNET2019

#TISS GK

Dear Aspirants, We hope your preparation must be going in full swing!!! Answers to Quiz 66. Q.1 Ans. A. Jair Bolsonaro Q.2 Ans. D. India Q.3 Ans. D. United Kingdom Q.4 Ans. A. US Navy And here comes Quiz 67. Answers will be posted tomorrow evening. Stay Tuned!!! #Quiztopia #TISSNET2019

How to fill the Specialized subjects criteria and the GPA in the tiss form as being in the fifth semester, I don't have any specialized subjects and I get a SGPA at the end of every semester?

#tiss gk

Dear Aspirants, We hope your preparation must be going in full swing!!! Answers to Quiz 68. Q.1 Ans. D Republic of Seychelles Q.2 Ans. D October 31 Q.3 Ans. B Train 18 Q.4 Ans. C China And here comes Quiz 69. Answers will be posted tomorrow evening. Stay Tuned!!! #Quiztopia #TISSNET2019

Hey can anyone please tell about what all is important in the ancient and medieval history sections!? Only thr art and culture or all the battles as well ? 

How are the chances of someone who has done Bsc and MSc in life science subjects to crack TISS for public health and social epidemiology? Also, what are the career options and scopes post the course?

#TISS GK

Dear Aspirants, We hope your preparation must be going in full swing!!! Answers to Quiz 70. Q.1 Ans. B Istanbul Q.2 Ans. C Qatar Q.3 Ans. D Ram V Sutar Q.4 Ans. C Pather Panchali And here comes Quiz 71. Answers will be posted tomorrow evening. Stay Tuned!!! #Quiztopia #TISSNET2019

Dear Aspirants, We hope your preparation must be going in full swing!!! Answers to Quiz 71. Q.1 Ans. D Geneva, Switzerland Q.2 Ans. C Putian, China Q.3 Ans. B Shakti Q.4 Ans. C NASA And here comes Quiz 72. Answers will be posted tomorrow evening. Stay Tuned!!! #Quiztopia #TISSNET2019

I am studying HR at TISS.. If someone wants to visit college or need any help.. Can contact me 85838045one eight.. No phone call pls. Text on whtsapp only

A few quizzes are missing in between, like quiz 70, 68. Where can i find those?


Dear Aspirants, We hope your preparation must be going in full swing!!! Answers to Quiz 72. Q.1 Ans. A Medan, Indonesia Q.2 Ans. C Dept. of Forest Q.3 Ans. A Dawn Q.4 Ans. C Pune And here comes Quiz 73. Answers will be posted tomorrow evening. Stay Tuned!!! #Quiztopia #TISSNET2019

#TISS GA

Dear Aspirants, We hope your preparation must be going in full swing!!! Answers to Quiz 73. Q.1 Ans. A 523 Q.2 Ans. B 1440 Q.3 Ans. A 27 Q.4 Ans. C 72 And here comes Quiz 74. Answers will be posted tomorrow evening. Stay Tuned!!! #Quiztopia #TISSNET2019

#tiss gk

Dear Aspirants, We hope your preparation must be going in full swing!!! Answers to Quiz 74. Q.1 Ans. B Area Q.2 Ans. A zones of climate Q.3 Ans. A larger, more Q.4 Ans. D All of the above And here comes Quiz 75. Answers will be posted tomorrow evening. Stay Tuned!!! #Quiztopia #TISSNET2019

#tiss gk

Dear Aspirants, We hope your preparation must be going in full swing!!! Answers to Quiz 75. Q.1 Ans. D Q.2 Ans. D Q.3 Ans. D Q.4 Ans. D And here comes Quiz 76. Answers will be posted tomorrow evening. Stay Tuned!!! #Quiztopia #TISSNET2019