Official TISSNET 2022 Preparation | TISS Mumbai HRM & LR

Dear Aspirants, We hope your preparation must be going in full swing!!! Answers to Quiz 76. Q.1 Ans. A Goa Q.2 Ans. B Shanghai Q.3 Ans. A N Ram Q.4 Ans. A Namrata Ahuja And here comes Quiz 77. Answers will be posted tomorrow evening. Stay Tuned!!! #Quiztopia #TISSNET2019

#TISS GK

Dear Aspirants, We hope your preparation must be going in full swing!!! Answers to Quiz 78. Q.1 Ans. A Paris Q.2 Ans. B China Q.3 Ans. C Ayurveda for Public Health Q.4 Ans. D India And here comes Quiz 79. Answers will be posted tomorrow evening. Stay Tuned!!! #Quiztopia #TISSNET2019

It's very hard to find materials for tissnet preparation.

Dear Aspirants, We hope your preparation must be going in full swing!!! Answers to Quiz 79. Q.1 Ans. B Wuzhen, China Q.2 Ans. C Port Blair Q.3 Ans. C Infosys Q.4 Ans. A Ralph And here comes Quiz 80. Answers will be posted tomorrow evening. Stay Tuned!!! #Quiztopia #TISSNET2019

#tiss gk

Dear Aspirants, We hope your preparation must be going in full swing!!! Answers to Quiz 80. Q.1 Ans. D Singapore Q.2 Ans. C Xinhua Q.3 Ans. C Odisha Q.4 Ans. D World Bank And here comes Quiz 81. Answers will be posted tomorrow evening. Stay Tuned!!! #Quiztopia #TISSNET2019

Hi

what two courses should i apply for except hrlm? i have graduated in psychology.. please guide

#tiss gk

Quiz 82 Dear Aspirants, We hope your preparation must be going in full swing!!! Answers to Quiz 81. Q.1 Ans. C Reliance Industries Q.2 Ans. A Ayurveda for Public Health Q.3 Ans. A Public Credit Registry Q.4 Ans. B Geneva And here comes Quiz 82. Answers will be posted tomorrow evening. Stay Tuned!!! #Quiztopia #TISSNET2019

Dear Aspirants, We hope your preparation must be going in full swing!!! Answers to Quiz 82. Q.1 Ans. D Delhi Q.2 Ans. A Amaravati Q.3 Ans. A CSIR Q.4 Ans. B Japan And here comes Quiz 83. Answers will be posted tomorrow evening. Stay Tuned!!! #Quiztopia #TISSNET2019

Dear Aspirants, We hope your preparation must be going in full swing!!! Answers to Quiz 83. Q.1 Ans. B Q.2 Ans. D Q.3 Ans. B Q.4 Ans. D And here comes Quiz 84. Answers will be posted tomorrow evening. Stay Tuned!!! #Quiztopia #TISSNET2019

Dear Aspirants, We hope your preparation must be going in full swing!!! Answers to Quiz 84. Q.1 Ans. D India, Afghanistan and Iran Q.2 Ans. C Narendra Modi Q.3 Ans. C Invest India Q.4 Ans. B Russia and Pakistan And here comes Quiz 85. Answers will be posted tomorrow evening. Stay Tuned!!! #Quiztopia #TISSNET2019

#tiss gk

Dear Aspirants, We hope your preparation must be going in full swing!!! Answers to Quiz 85. Q.1 Ans. D Train 18 Q.2 Ans. A. BSE Q.3 Ans. D. Iraq Q.4 Ans. B. ArcelorMittal And here comes Quiz 86. Answers will be posted tomorrow evening. Stay Tuned!!!

#tiss gk

Dear Aspirants, We hope your preparation must be going in full swing!!! Answers to Quiz 87. Q.1 Ans. A: Battle of Longewala Q.2 Ans. C: Tripura Q.3 Ans. B: Badminton And here comes Quiz 88. Answers will be posted tomorrow evening. Stay Tuned!!!

Edit:- Guys the program has been cancelled due to lack of time and resources. Sorry for the inconvenience. Hello ! People from bengaluru here .. I am starting a study group for intensive 1 month tiss net preparation. Drop a text if you want to join.

did any one enrolled on www.vair.com for tiss preparation.

Dear Aspirants, We hope your preparation must be going in full swing!!! Answers to Quiz 88. Q.1 Ans. B: 69th Amendment Act Q.2 Ans. A: First Schedule Q.3 Ans. B: Original Jurisdiction Q.4 Ans. A: Madhya Pradesh And here comes Quiz 89. Answers will be posted tomorrow evening. Stay Tuned!!!